Αναδείξτε το αυτοκίνητό σας εμπιστευόμενοι το στις έμπειρες χέρια του διευθυντή. Το κέντρο αισθητικής αυτοκινήτου που ιδρύθηκε το 2020 από αυτόν τον παθιασμένο με την όμορφη μηχανική είναι εξειδικευμένο στην προστασία του αμαξώματος: τοποθέτηση ταινιών PPF, κεραμική επεξεργασία και πλήρης ανακαίνιση οχήματος: βαθύ καθαρισμό εσωτερικά και εξωτερικά, επισκευή δέρματος, γυάλισμα, βερνίκωμα, λουστράρισμα. Σε συνεργασία με κορυφαίες μάρκες και χρησιμοποιώντας προϊόντα ανώτερης ποιότητας, επαναφέρει την καινούργια όψη στο αμάξωμα σας ενώ το προστατεύει αποτελεσματικά από εξωτερικές επιθέσεις για να διατηρήσει τη λάμψη και τη γυαλάδα της βαφής σε όλες τις συνθήκες.
Ένα εξαιρετικό προϊόν απαιτεί μια εξαιρετική συσκευασία
ΜΙΑ ΓΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΣΤΥΛ
Επιλέξαμε να αναδείξουμε αυτό το κονιάκ μέσω μιας εκλεπτυσμένης συσκευασίας για να προβάλλουμε μια γαλλική τεχνογνωσία.
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ :
Μπορείτε να απολαύσετε αυτό το κονιάκ ως απεριτίφ ή με πάγο.
Μπορεί να συνοδεύσει εξίσου τις οικογενειακές σας εκδηλώσεις, τα γεύματά σας, αλλά και να είναι ο σύντροφος των βραδιών σας.
Ένα φυσικό κρασί από μια αυτόχθονη ποικιλία και μια πρωτότυπη οινοποίηση. Ποιος μπορεί να πει καλύτερα;
Απλά Braucol, είναι φρέσκος σμέουρος και μια όμορφη πικάντικη βάση: κουρκουμάς, κύμινο και μια πινελιά από φασόλι τόνκα.
Κτήμα:DOMAINE D'ESCAUSSES
Ονομασία:GAILLAC
Περιοχή:NΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ
Χρώμα:Κόκκινο
Ποικιλίες:Braucol
Μέθοδος καλλιέργειας:Βιολογική μετατροπή
Χαρακτήρας:ελαφρύ / φρουτώδες
Περιεκτικότητα:75cl
Ποσότητα θείου:πολύ λίγο ή καθόλου θειωμένο
Χρονιά:2019
Gozauri Saperavi 2015
Το Gozauri Saperavi 2015 είναι μια αυθεντική έκφραση του μοναδικού terroir της οινοπαραγωγικής περιοχής της Καχέτι, που βρίσκεται στη μικροζώνη του Κιντζμαρούλι. Αυτό το κρασί, που καλλιεργείται σε ένα ήπιο ηπειρωτικό κλίμα, είναι προϊόν ενός μόνο αμπελώνα, που διαχειρίζεται και ανήκει στο κτήμα μας. Φτιαγμένο αποκλειστικά από την ποικιλία Saperavi, προέρχεται από τους αμπελώνες μας, όπου η απόδοση 6 έως 7 τόνων ανά εκτάριο διατηρείται προσεκτικά για να διασφαλιστεί η ανώτερη ποιότητα του καρπού.
Με συνολική παραγωγή 15.000 φιαλών των 0,75 λίτρων, αυτό το ξηρό κόκκινο κρασί του 2015 έχει περιεκτικότητα αλκοόλ 12,5%. Η διαδικασία οινοποίησης αποδεικνύει τη δέσμευση για ποιότητα και αυθεντικότητα. Τα σταφύλια, που συλλέγονται με το χέρι και επιλέγονται προσεκτικά, υποβλήθηκαν σε ζύμωση σε ανοιχτές δεξαμενές 225 λίτρων, με εκχύλιση 20 ημερών, ακολουθούμενη από παλαίωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές για 10 μήνες.